Seturi croşetate pentru copii

Set croşetat pentru bebeluşi

1-1

Potrivit pentru o fetiţă abia născută ce se externează din spital în perioada mai răcoroasă a anului . Este foarte practic şi uşor de purtat, are talia puţin mai înaltă iar materialul folosit este acrilic, moale şi plăcut la atingere, Culorile sunt roz, alb şi grena pe margini şi este ralizat cu croşeta de 2 mm. Poate fi spălat manual. Acest set conţine: pantalon tip salopetă, puloveraş, botoşei şi căciuliţa. Pantalonul este prevăzut cu bretele ce se prind cu nasturi în partea din faţă a pantalonului iar pe laterala stângă se închide în 3 nasturei, astfel, copilul poate fi îmbrăcat cu uşurinţă. În partea de jos am croşetat o bordură fină asortată cu cea de la puloveraş.

1-2

Puloverul este realizat cu mânecă raglan,lung până în zona fundului, nasturi în faţa dispuşi doar până în talie si un guler micuţ. Modelul ce completează puloverul de la talie în jos, este realizat după o diagrama bine aleasă pentru a putea crea un pulover puţin cloşat. Căciuliţa este tip bonetă, prevăzută cu un şiret în partea de jos, pentru a putea fi strânsă la gât în funcţie de cât este nevoie. Botoşeii sunt croşetaţi, tip şosetă, prevăzuţi cu şiret şi ei, decoraţi cu o floricică şi o bordură în acelaşi ton cu restul setului.

Set croşetat pentru fetiţă de 1 an

Moale şi delicat, poate constitui o ţinută perfectă pentru fetiţa ta. Este foarte potrivit pentru serile răcoroase, mai ales când vă plimbaţi prin parc. Fetiţa ta va arăta ca o adevărată prinţesă. Setul este croşetat din fir de lână şi acril, cu croşeta de 3 mm, culoarea este alb imaculat cu inserţii de roşu imperial.

2-1
Ploverul este lucrat cu mânecă tip raglan şi descheiat în faţă. Talia este delimitată cu o panglică subţire iar partea de jos are forma unui clopot. Căciuliţa este tip bonetă şi se aşează foarte bine pe cap.

2-2

Acestea sunt cele două seturi croşetate pentru copii, sper că v-au plăcut.