Căciuliţe croşetate pentru copii.

Căciuliţa mov cu flori distribuite pe toată marginea este lucrată din fir acrilic cu lână. Este începută din vârful capului pe 12 picioruşe, apoi este înmulţit organizat pe 6 părţi (câte un picioruş la fiecare parte şi la toate rândurile, până ajungem la dimensiunea dorită)

caciulita mov distribuita

Căciula este croşetată cu picior scurt, firul pus în 2, astfel am obţinut o textură groasă, potrivită pentru perioada de iarnă. Florile sunt croşetate din acelaşi material, dispune simetric pe toată marginea căciuliţei.

Căciuliţa mov cu 3 floricele albe

caciulita mov cu trei flori

Este potrivită pentru o fetiţă de 4 ani. Este ralizată din fir acrilic de 3 mm. Modelul ales este uşor, cu găurele dispuse pe linie oblică în felul următor: Împărţim picioruşele din vârful capului în 6 părţi egale şi delimităm părţile cu lăntişor de 1 ochi, formându-se astfel o gaură micuţă. La rândul 2 lucrăm un picioruş în golul format anterior şi continuăm cu lăntişor de 2 ochi, apoi croşetam normal până la următorul rând de găurele. Căciuliţa nu este foarte călduroasă, dar este specială pentru serile răcoroase de toamnă – primăvară.

Căciuliţa mov cu o floricică albă este potrivită pentru o fetiţă de 4 ani şi poate fi purtată pe perioada mai răcoroasă a anului. Este croşetată din mai multe nuanţe de mov şi puţin alb pentru a scoate în evidenţă bobiţele ce alcătuiesc modelul. Este decorată cu o floricică formată din 2 rânduri de petale.

caciulita mov cu floare alba

Căciuliţa mov cu floare mov este croşetată după o diagramă. Modelul este găurit iar căciuliţa poate fi purtată în serile mai răcoroase de vară. Firul este subţire şi am folosit croşeta de 2mm. Este potrivită pentru o fetiţăde 5 ani.

caciulita_mov cu floare movSper că v-au plăcut aceste căciuliţe realizate de mine. Succes!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Alertă! Un obiect spaţial neidentificat poate lovi Terra pe 13 noiembrie 2015 - VIDEO! Terra pe 13 noiembrie 2015 - VIDEO! - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.