Mănuşi croşetate fără degete, pentru femei şi bărbaţi

Aceste mănuşi au devenit în acest moment un accesoriu purtat de majoritatea persoanelor tinere şi nu numai. Sunt realizate dir bumbac mercerizat şi croşeta de 1,5 mm. Modelul ales nu este complicat, dar îţi dă posibilitatea să creezi un produs finuţ, elegant ce poate fi purtat seara, la plimbare prin oraş. Au o lungime de 30 cm şi sunt potrivite pentru o mână medie.

nr._77
Grosimea este stabilită după măsură fixă. Sunt începute din partea de sus pe un lanţ simplu apoi am continuat cu căsuţe din 4 picioruşe duble alternate cu lanţ de 4 ochiuri. La rândul 2 este schimbată ordinea: este înlocuit lanţul cu picioruşele. În dreptul degetului mare
am lăsat un orificiu de 4 rânduri (nu am mai lucrat circular), apoi am unit cele 2 colţuri şi am continuat cu 5 rânduri de căsuţe. Ultimul rând este realizat cu picioruşe scurte urmat de un rând de feston. Acelaşi feston l-am croşetat şi la partea de început a mănuşei mele.

Aceste mănuşi sunt realizate din fir de lână cu acril şi sunt prevăzute cu protecţie de piele în palmă. Sunt potrivite pentru sezonul rece. Oferă lejeritate mâinilor în timpul utilizării lor, de aceea pot fi folosite de persoanele care utilizează scaunul rulant, persoanele care lucrează în condiţii de frig. Pe partea exterioară a mâinii este aplicat un elastic lat, care face mănuşa să fie uşor de ,,îmbrăcat”.

Irina mima android 164

Irina mima android 165

Irina mima android 167